Studio Karlsson

Mitt namn är Alexandra Olausson, jag brinner för inredning och färg samt att kunna inspirera andra till att våga ha en personlig och varm stil. För mig handlar inredning om att uttrycka sig i färg, form och material. Hemmet är för många av oss den trygga basen i livet, därför spelar inredningen så mycket större roll än vad man kanske tror.

Jag har gått Rum och Form utbildning i Stockholm, vilket innebar bl.a. färglära av NCS systemet och grunderna i olika perspektivritningar. För mig var det en djupdykning i hur inredningsarkitekter tänker och hur stor roll en bra grund spelar i en bostad.

Jag jobbade sedan i en färgaffär, där jag fick hantera och fördjupa kunskaperna i NCS systemet. Det har jag glädje och framför allt nytta av i allt jag gör när det kommer till färgval. Vad som fick mig att inse att jag verkligen ville jobba med inredning och homestyling var när jag fick jobb hos underbara Lena på Miljöshopen. En personlig och inspirerande inredningsaffär som har gett mig erfarenhet, glädje och lycka i att få hjälpa andra med val i hemmet.

2019 tog jag tillsammans med min man Johan steget och startade Studio Karlsson, vilket riktar in sig till alla som vill ha hjälp eller råd kring inredning.

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Vi hjälper er gärna!

Har du några frågor eller funderingar på hur vi kan hjälpa er så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Ta kontakt med oss